Beemdstraat 6
5725 TD Asten-Heusden
M + 31 (0)6 1396 1666
info@floricon.nl

Bedrijfsaudits: kwaliteit in het oog houden

Bedrijfsprocessen en producten in de sierteeltketen kunnen kwetsbaar zijn. Dat geldt voor zowel het kweken van bloemen als potplanten. Het niet kunnen voldoen aan de kwaliteits/kwantiteitseisen kan verstrekkende gevolgen hebben: een lager rendement, of meer uitval en een lagere klanttevredenheid. Het is dus zaak om problemen voor te blijven en op tijd te kunnen signaleren zodat u snel actie kunt ondernemen. Rendement en klanttevredenheid zijn immers belangrijke pijlers van uw bedrijfsactiviteiten.

Verbeter uw rendement en klanttevredenheid

Met het oog op rendement en klanttevredenheid is het raadzaam om regelmatig een
onafhankelijke organisatie een bedrijfsaudit te laten uitvoeren. De kwaliteitscontroleurs van Floricon zijn zeer ervaren in het uitvoeren van bedrijfsaudits op locatie. Tijdens een bedrijfsaudit brengen we de relevante bedrijfsprocessen in kaart. We signaleren waar er zich problemen of knelpunten voordoen. Voor het vervolgtraject dragen we op maat gesneden adviezen aan waar u zelf mee aan de slag kunt. Met een positief effect op uw rendement en klanttevredenheid!

Kwaliteitsniveau bepalen

Bent u nieuwsgierig op welk kwaliteitsniveau uw bedrijf zich bevindt? De kwaliteit in een bepaalde regio of de kwaliteit tussen vestigingen onderling? Of bent u als kweker benieuwd
hoe de markt tegen uw producten aankijkt? En hoe u eventuele zwakke punten kunt aanpakken? Met een bedrijfsaudit van Floricon krijgt u veel nuttige informatie om rendement en klanttevredenheid te verbeteren.

Interesse in een bedrijfsaudit? We peilen graag uw behoefte tijdens een afspraak.
 

 
Website door Trendo