Beemdstraat 6
5725 TD Asten-Heusden
M + 31 (0)6 1396 1666
info@floricon.nl

Onafhankelijke, objectieve kwaliteitsmonitoring

Streeft u als ondernemer in de sierteeltketen naar kwalitatief hoogwaardige producten? Waarborg deze kwaliteit dan met objectieve, onafhankelijke metingen door onze
ervaren kwaliteitscontroleurs. Onze mensen voeren op basis van de door u gestelde productspecificaties controles uit op verschillende partijen sierteeltproducten. Onze focus ligt hierbij op de gehele handelsketen. Van jonge plant tot op de winkelvloer. Van partijen in Nederland tot partijen ver buiten de landsgrenzen.

Heldere specificaties en overzichtelijke rapportages

Voordat Floricon aan de slag gaat, spreken we heldere productspecificaties met elkaar af. Deze vormen de basis voor de uit te voeren controles. De specificaties zijn opgeslagen in ons kwaliteitssysteem Fris. Eventuele afwijkingen ziet u na een meting direct terug in het systeem, zodat u daar tijdig een oplossing voor kunt vinden. Bovendien ontvangt u tegelijkertijd een overzichtelijke rapportage van de gecontroleerde producten. Zo ziet u in één oogopslag de kwaliteitsstatus. Heeft u nog geen productspecificaties vastgesteld? Ook daarin kunnen wij u adviseren en begeleiden.

Meer weten over onze onafhankelijke, objectieve kwaliteitsmetingen of ons kwaliteitssysteem Fris? We maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.
 

 
Website door Trendo