Beemdstraat 6
5725 TD Asten-Heusden
M + 31 (0)6 1396 1666
info@floricon.nl

Grip op kwaliteit als waarborg voor rendement en klanttevredenheid

Als retailer speelt u vanzelfsprekend graag in op de verwachtingen van uw klanten. Daarom legt u zich continu doelstellingen op om aan die verwachtingen te voldoen. Versproducten zoals snijbloemen en planten vragen hierbij een speciale aanpak. Deze producten zijn immers kwetsbaar en onderhevig aan veel invloeden van buitenaf. Grip op kwaliteit is dus een dagelijks streven. Hoe beter u deze grip in de vingers heeft in de gehele keten, hoe lager de kans op uitval, hoe hoger het rendement en hoe hoger de klanttevredenheid.

Inzicht in productie- en leverproces dankzij productspecificaties

Zorgvuldig opgestelde productspecificaties vormen de basis voor alle kwaliteitscontroles. Deze specificaties zijn nodig om de kwaliteit van uw producten te kunnen monitoren vanaf de kweker tot bij u aan de deur. Floricon neemt u graag de zorg voor deze productspecificaties uit handen. En uiteraard voeren we op uw verzoek ook kwaliteitscontroles uit. U voorkomt daarmee onaangename verrassingen, zoals het niet kunnen leveren van een actieproduct. Nog een voordeel: alle relevante informatie vindt u overzichtelijk bij elkaar in ons digitale kwaliteitssysteem Fris. Samen bepalen we de producteisen en Floricon blijft voor u monitoren. Zo houden we grip op de kwaliteit!

Interesse in het opstellen van productspecificaties of het laten uitvoeren van een kwaliteitscontrole? Of wilt u meer weten over ons systeem Fris? We maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.
 

 
Website door Trendo