Krijg grip op kwaliteit en arbeid met Floricon

Floricon: grip op arbeid
Grip op arbeid en administratie

Grip op arbeid en administratie

Als (kas)kweker of (vollegronds)teler heeft u tijdens de seizoensgebonden piekperioden vaak extra handen nodig. De tijdelijke inzet van seizoensarbeiders biedt dan uitkomst. Dit brengt echter wel de nodige administratieve uitdagingen met zich mee. Het Floricon Rapportage Informatie Systeem (FRIS) helpt u om grip te krijgen en houden op uw administratieve en personele processen.

Met FRIS reikt Floricon u niet alleen de juiste tools hiervoor aan; we helpen en begeleiden u ook bij de implementatie in uw organisatie en het beheer van de software.

Van uitdaging naar kans
Vanwege de tijdelijkheid van het werk, de grote variatie in betrokkenheid van tijdelijke medewerkers en de inzet van mensen op vaak verschillende locaties, is het voor veel kwekers en telers een echte uitdaging om alle administratieve en personele processen goed te beheersen. Zo wilt u er gerust op zijn dat alle medewerkers over de juiste papieren beschikken. En natuurlijk wilt u als werkgever maximaal rendement halen uit uw arbeidskosten. Met FRIS krijgt en behoudt u grip op deze processen: van het inhuren tot het inplannen, beoordelen en het verlonen van uw mensen. Bovendien heeft u een waardevol inzicht in de gemaakte kosten ten opzichte van de opbrengst. Zo komt u tot realistische kostprijzen en gezonde marges voor uw bedrijf.

Kortom, FRIS biedt tal van voordelen voor kwekers en telers. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • u weet wie er wanneer op welke locatie aan het werk is;
  • u weet dat alle medewerkers over de juiste documenten beschikken;
  • u voldoet aan alle wettelijke eisen en voorkomt boetes en claims;
  • u verloont binnen de wettelijke kaders (CAO);
  • u heeft de productiviteit van medewerkers altijd in beeld;
  • u betaalt alleen productieve uren uit;
  • u kunt werken met een prestatiebeloning;
  • u heeft een schat aan managementinformatie.

FRIS in de praktijk
Benieuwd hoe FRIS in de praktijk werkt? Lees hier het verhaal van Genson over hun ervaring met FRIS.

Neem contact op
Wilt u graag meer weten over wat FRIS voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvende demo aan
Genson

Ervaringen met Floricon

Genson behoort tot de top van internationale leveranciers van zachtfruit planten voor de professionele teler. Met verschillende locaties en een groot aantal arbeidskrachten aan het werk in piekperioden, groeide onze behoefte aan meer grip op het proces van capaciteitsplanning, urenregistratie en verloning. In het Floricon Rapportage en Informatie Systeem (FRIS) hebben we de ideale oplossing gevonden. Het grootste voordeel is dat we beter kunnen plannen en inzicht hebben in prestaties versus arbeidskosten. We zijn veel meer in control!

Frans de Vogel - Genson
Lees verder