Krijg grip op kwaliteit en arbeid met Floricon

Floricon: grip op arbeid
Grip op kwaliteit

Grip op kwaliteit

In een branche waarin alles draait om kwetsbare versproducten, laat u liever niets aan het toeval over. Ons digitale kwaliteitssysteem FRIS is de software oplossing voor retailers die gedurende het hele handelsproces grip willen houden op de kwaliteit van hun producten.

Floricon levert niet alleen de software die u nodig heeft, we zijn er ook om u te helpen en begeleiden bij de implementatie en het beheer van de software.

Kwaliteitscontroles

Floricon is specialist in onafhankelijke en objectieve kwaliteitsmonitoring voor retailers binnen de planten- en sierteelt. Aan de hand van de productspecificaties voeren we steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit op uw bloemen en planten. De bevindingen kunt u vervolgens gemakkelijk en snel inzien in FRIS. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Productspecificaties

Elke kwaliteitscontrole begint met zorgvuldig opgestelde productspecificaties. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en zelfs volledig ontzorgen bij het opstellen van de juiste, zinvolle productspecificaties. Zo houden we samen grip op de kwaliteit van uw producten; vanaf het moment dat deze de kweker verlaten tot bij u aan de deur!

Neem contact op

Wilt u graag meer weten over wat FRIS voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvende demo aan
Genson

Ervaringen met Floricon

Genson behoort tot de top van internationale leveranciers van zachtfruit planten voor de professionele teler. Met verschillende locaties en een groot aantal arbeidskrachten aan het werk in piekperioden, groeide onze behoefte aan meer grip op het proces van capaciteitsplanning, urenregistratie en verloning. In het Floricon Rapportage en Informatie Systeem (FRIS) hebben we de ideale oplossing gevonden. Het grootste voordeel is dat we beter kunnen plannen en inzicht hebben in prestaties versus arbeidskosten. We zijn veel meer in control!

Frans de Vogel - Genson
Lees verder